Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(102 glasova)

SINOPSIS

Novi noćni čuvar u Muzeju istorije prirodnih nauka će otkriti da, kada posetioci odu svojim kućama krajem dana, prava avantura tek počinje.
Ben Stiler predvodi glumačku ekipu u kojoj su Robin Vilijams i Dik Van Dajk u ovom urenebesnom blokbaster hit filmu. Kada se dobrodušni sanjar Lari Dejli (Stiler) zaposli kao noćni čuvar u Muzeju istorije prirodnih nauka, ubrzo otkriva da zbog drevnog prokletstva svi eksponati ožive nakon zalaska sunca. Najednom, Lari se nalazi oči u oči sa nestašnim skeletom tiranosaurus reksa, sićušnom rimskom vojskom, kaubojima i nestašnim majmunom koji ga zadirkuju do tačke pucanja. Ali uz pomoć predsednika Tedija Ruzvelta (Vilijams), Lari će možda otkriti način da uspostavi kontrolu nad haosom i postane heroj u očima svog sina. Puna zapanjujući specijalni efekti i trenutaka urnebesnog smeha, Noć u muzeju je vaša karta za zabavu bez prekida.

Fotografije

Luda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzejuLuda noć u muzeju

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.