SINOPSIS

Kada Isra izađe iz zatvora, a Čeito dođe kući nakon dugog služenja u marincima, obojica se vraćaju na ostrvo San Fernando. Ponovo na okupu, dva brata se prisećaju detinjstva i nasilne smrti njihovog oca.
Isra i Čeito su dvojica romske braće: Isra je u zatvoru zbog dilovanja droge, a Čeito se prijavio u marince. Kada Isra izađe iz zatvora, a Čeito se vrati kući nakon dugog služenja u marincima, obojica se vraćaju na ostrvo San Fernando. Ponovo na okupu, dva brata se sećaju nasilne smrti njihovog oca, kada su bili deca. Prošlo je dvanaest godina od Lakuestinog filma „Legenda o vremenu“, kada su Isra i Čeito bili tinejdžeri. Sada se Isra vraća u San Fernando da se stara o ženi i deci. Međutim, da li će uspeti da se snađe u vreme najveće nezaposlenosti u Španiji? Njihova potraga za iskupljenjem i potreba da srede svoje živote i pronađu zajednički jezik, ponovo će zbližiti Isru i Čeita.

Fotografije

Između dve vodeIzmeđu dve vodeIzmeđu dve vodeIzmeđu dve vodeIzmeđu dve vodeIzmeđu dve vodeIzmeđu dve vodeIzmeđu dve vodeIzmeđu dve vode

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.