SINOPSIS

Janis je muzičar koji želi da ode sa Kipra u potrazi za boljim životom. Njegovi planovi se menjaju kada njegov pas pobegne i pređe „tampon zonu“ koja deli „Grčki jug“ od „Turskog severa“. Može li da ga prokrijumčari nazad?
Janis, muzičar na zalasku karijere, planira da napusti Kipar u potrazi za boljim životom u inostranstvu. Njegovi planovi se menjaju kada njegov pas pobegne i pređe „tampon zonu“ koja deli „Grčki jug“ od „Turskog severa“ ostrva. Budući da je razmena životinja između dve strane zabranjena, Janis se nerado udružuje sa Hasanom, turskim doseljenikom, i grupom neobičnih likova, da prokrijumčari svog najboljeg prijatelja nazad. Kroz običnu priču o čoveku koji izgubi psa, film „Krijumčareći Hendriksa“ na živopisan način demonstrira kako ograde koje podižemo, stvarne i umišljene, između nas i drugih, mogu da budu srušene kada pronađemo bliskost u nepoznatom.

Fotografije

Krijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći HendriksaKrijumčareći Hendriksa

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.