poster

Volim te do smrti

I Love You To Death (1990)

Reditelj: Lawrence Kasdan

Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(10 glasova)

SINOPSIS

Nekonvencionalna komedija, zasnovana na istinitoj priči, o ženi koja je pokušala da ubije svog muža četiri puta! Džoi Boka je ženskaroš čija žena Rozali saznaje za njegova neverstva i odlučuje da ga pošalje u večna lovišta.
Džoi Boka (Kevin Klajn) toliko uživa u životu, da više ne zna šta da radi sa sobom. Prijatelji, hrana, igra, seks – on preteruje u svemu. Džoi je vlasnik picerije u Takomi. On živi sa suprugom Rozali (Trejsi Ulman) i dvoje slatke dece, a poseduje životni žar koji ga tera da radi sulude stvari, recimo, da vodi ljubav sa više žena nego što može da izbroji. Rozali odbija da prizna da se njen muž švaleriše unaokolo, sve dok više ne može da poriče istinu i bude primorana da uradi nešto surovo: Ona pokuša da ga ubije uz pomoć svoje jugoslovenske majke (Džoun Plaurajt), pomalo ekscentričnog duhovnog prijatelja (River Finiks) i dvojice urnebesno trapavih plaćenih ubica (Vilijam Hert i Kijanu Rivs).

Fotografije

Volim te do smrtiVolim te do smrtiSony ColumbiaVolim te do smrtiVolim te do smrtiVolim te do smrtiVolim te do smrtiVolim te do smrtiVolim te do smrtiVolim te do smrtiSony ColumbiaSony Columbia

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.