SINOPSIS

Nakon što joj se kola pokvare na seoskom putu, studentkinja Sojer mora da se brani od vremenskih nepogoda i grupe nemilosrdnih odmetnika. Ona je primorana na nelagodan savez sa usamljenikom čije namere nisu jasne.
Obična žena mora da skupi nadljudsku hrabrost da preživi košmar u ovom zastrašujućem trileru o preživljavanju. Sojer (Hermajoni Korfild) je ambiciozna i uspešna studentkinja završne godine sa naizgled svetlom budućnošću. Vozeći se na razgovor za posao, zbog pogrešnog skretanja završi duboko u šumama Kentakija. Iznenada, mlada žena koja ima sve razloge za život, suočena je sa smrću dok beži od surovih vremenskih uslova i bande nemilosrdnih odmetnika. Nemajući gde da pobegne, ona je primorana da sklopi nelagodan savez sa Louelom (Džej Polson), zagonetnim usamljenikom sa sumnjivim namerama. Iako nije sigurna da može da mu veruje, Sojer mora da rizikuje ukoliko želi da se izvuče živa.

Fotografije

Mračni potokMračni potokMračni potokMračni potokMračni potokMračni potokMračni potokMračni potok

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.