poster

Priča o čarobnjaku

Here Comes the Grump (2018)

komedija, animirani, porodični, fantazija, akcioni, avanturistički | Meksiko, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Minimax HU | 13.4.24. | 20:30

Ocena: 4.6/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Neka svi budu sretni!
Postoji kraljevstvo u kojem živi čarobnjak Grin, koji je na stanovnike bacio čaroliju od koje su svi postali sretni. No kada si stalno sretan više ne znaš razlikovati dobro od lošeg pa se kraljevstvo pretvara u pandemonij. Ljutiti kralj naređuje da se Grin uhiti, no on sa svojom zaručnicom Mary uspije pobjeći. Ipak, vlasti zarobe Mary te je kralj protjera na Zemlju. Ne znajući da je Mary prognana, Grin postaje ogorčen i postane Grump. Na Zemlji je Mary vlasnica zabavnog parka koji podsjeća na bivše kraljevstvo i ima unuka Terryja Dextera, kojem je čitala priču o Grumpu i događajima prije nego što je bila protjerana iz kraljevstva.
Prema animiranoj seriji DFE (DePatie-Freleng Enterprises) films, koja se prikazivala od 1969. do 1970. snimljena je zabavna animirana avanturistička komedija zanimljivog koncepta čije likove je dizajnirao Craig Kellman, koji je radio na animacijama 'Hotel Transylvania' i 'Madagascar'. Za režiju je bio zadužen meksički redatelj Andrés Couturier, koji stoji iza filmova ‘Top Cat begins’ i ‘Kung-Fu Magoo’, što je sigurno dodatni poziv na gledanje.

Fotografije

Priča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjakuPriča o čarobnjaku

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.