Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

“Cirkus nakaza” prati priču o Biliju Blumu, samouverenom, ekscentričnom tinejdžeru koji se suočava sa netolerancijom i progonom u ultrakonzervativnoj srednjoj školi, i odlučuje da se suprotstavi kandidujući se za kraljicu školske igranke.
Bili Blum (Aleks Loder) je jedinstven momak: fantastičan, glamurozni, rodno neodređeni tinejdžer čiji britki um može da se meri samo sa njegovim sumanutim modnim stilom koji ruši sve granice. Kada je njegova glamurozna majka (Bet Midler) primorana da ga pošalje kod uštogljenog oca (Lari Pajn), Bili se oseti kao “diva na suvom” u novoj, ultrakonzervativnoj srednjoj školi. Nezastrašen siledžijama koji ga ne razumeju, neustrašivi Bili odluči da pošalje veliku poruku na svoj, origanalan način: izazivajući glavnu, zlobnu devojku u školi i kandidujući se za kraljicu školske igranke. Ova ponosna nekonvencionalna komedija predstavlja odu autsajderima i nekonformistima svih vrsta.

Fotografije

Cirkus nakazaCirkus nakazaCirkus nakazaCirkus nakazaCirkus nakaza

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.