SINOPSIS

Ben i njegov brat su najbolji drugari, iako je “Simpel”, star 22 godine, ostao na nivou trogodišnjaka. Kada im majka iznenada umre, dvojica braće kreću na ludo putovanje u potragu za ocem koga su poslednji put videli pre 15 godina.
Otkad Ben zna za sebe, on i njegov brat, koga zovu “Simpel”, gotovo su nerazdvojni. Simpel ima 22 godine, ali je na nivou trogodišnjaka. Bez obzira na to što Simpel ume da bude prava napast, Ben ne može da zamisli život bez njega. Kada im majka iznenada umre, Simpela treba poslati u starateljski dom. Međutim, Ben to ne želi da prihvati. Njih dvojica zajedno pobegnu i, posle ludog putovanja i noći provedene pod zvezdanim nebom, Ben shvata da postoji samo jedno rešenje: moraju da pronađu tatu koga su poslednji put videli pre 15 godina.

Fotografije

Moj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat SimpelMoj brat Simpel

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.