Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 8.4/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Antverpen. Životi četvorice dilera, koji žele da postanu pravi mafijaši, bivaju ugroženi kada ukradu pošiljku kokaina, što pokrene pravi rat između njih, jednog amsterdamskog narko bosa i nemilosrdnih kolumbijskih kartela.
Film “Gangster” je kriminalistički triler, smešten u savremenu Belgiju, i govori o četiri prijatelja i dilera droge koji su obožavoci filma “Lice sa ožiljkom” i žele da postanu pravi mafijaši i legende organizovanog kriminala. Njihovi životi bivaju ugroženi kada ukradu pošiljku kokaina, što pokrene pravi rat između njih, jednog amsterdamskog narko bosa i nemilosrdnih kolumbijskih kartela.

Fotografije

GangsterGangsterGangsterGangsterGangster

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rizična igra (2013)

    image
    Riči, student na Prinstonu, verujući da je prevaren odlazi na Kostariku da bi se suočio sa Ivanom Blokom, tajkunom onlajn kockanja. Riči naseda na Blokova...
  • Spremna za borbu (2021)

    image
    Bokserka Kejli trenirala je za borbu svog života, svaki udarac bivao je sve okretniji i žešći od prethodnog. Ovog puta borba neće biti u ringu. Kejli je dobila...
  • Plamenovi Gnjeva (2021)

    image
    Niz podmetanja požara užasava mali grad. Lokalni policajac udružuje snage s federalnim agentom kako bi riješili slučaj prije nego što piroman ponovno napadne.
  • Cop Car (2015)

    image
    Two mischievous boys stumble upon a seemingly abandoned police cruiser and steal it, unaware that its murderous owner has stashed a hostage in the trunk.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.