SINOPSIS

Od Oskarom nagrađene ekipe tvoraca filmova „Priča o igračkama, „Čudovišta i „U potrazi za Nemom stiže priča o američkoj porodici koja će animirani film povesti u svet drame i dizajna kakav do sada niste videli. U filmu „Neviđeni, scenarista i reditelj Bred Bird i studio Piksar stvorili su toliko bogat, kompleksan i neverovatno „živ kompjuterski generisan svet da je filmski iskustvo koje ostavlja za sobom neverovatno ljudsko.
Film „Neviđeni prati avanture porodice bivših superheroja koji otkrivaju pravi izvor svojih moći - jedni u drugima. Nekad se jedan od vrhunskih svetskih boraca protiv zločina, Bob Par (alijas G. Neviđeni) borio protiv zla i svakodnevno spašavao živote. Ali petnaest godina kasnije, on i njegova žena Helen (takođe nekadašnji čuveni superheroj) prinuđeni su da preuzmu identitete običnih ljudi i povuku se u ugledno predgrađe. Danas žive kao obični smrtnici i vode previše običan život sa svojom decom - koja takođe moraju da se trude da izgledaju „normalno. Kao agent osiguranja koji radi od devet do pet, jedino sa čime Bob sada mora da se bori je dosada i sve veći stomak. Žudeći za akcijom, zaboravljeni superheroj dobiće svoju šansu kada ga misteriozna komunikacija odvede na udaljeno ostrvo, na tajni zadatak.
Odjednom, sa sudbinom sveta u rukama, porodica mora da okupi sve svoje snage i još jednom pronađe ono neviđeno u svom porodičnom životu.

Fotografije

NeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeni

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.