SINOPSIS

Od Oskarom nagrađene ekipe tvoraca filmova „Priča o igračkama, „Čudovišta i „U potrazi za Nemom stiže priča o američkoj porodici koja će animirani film povesti u svet drame i dizajna kakav do sada niste videli. U filmu „Neviđeni, scenarista i reditelj Bred Bird i studio Piksar stvorili su toliko bogat, kompleksan i neverovatno „živ kompjuterski generisan svet da je filmski iskustvo koje ostavlja za sobom neverovatno ljudsko.
Film „Neviđeni prati avanture porodice bivših superheroja koji otkrivaju pravi izvor svojih moći - jedni u drugima. Nekad se jedan od vrhunskih svetskih boraca protiv zločina, Bob Par (alijas G. Neviđeni) borio protiv zla i svakodnevno spašavao živote. Ali petnaest godina kasnije, on i njegova žena Helen (takođe nekadašnji čuveni superheroj) prinuđeni su da preuzmu identitete običnih ljudi i povuku se u ugledno predgrađe. Danas žive kao obični smrtnici i vode previše običan život sa svojom decom - koja takođe moraju da se trude da izgledaju „normalno. Kao agent osiguranja koji radi od devet do pet, jedino sa čime Bob sada mora da se bori je dosada i sve veći stomak. Žudeći za akcijom, zaboravljeni superheroj dobiće svoju šansu kada ga misteriozna komunikacija odvede na udaljeno ostrvo, na tajni zadatak.
Odjednom, sa sudbinom sveta u rukama, porodica mora da okupi sve svoje snage i još jednom pronađe ono neviđeno u svom porodičnom životu.

Fotografije

NeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeniNeviđeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Džetsons (1990)

  danas
  image
  Džordž Džetson mora da se preseli sa porodicom, nakon što dobije unapređenje, da vodi jednu fabriku na udaljenoj planeti.
 • Diznijevi kratkometražni filmovi III (2015)

  sutra
  image
  Iz Diznijevog studija za animaciju dolazi nam neobična kolekcija nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova. „Ulični svirač: Seljančica sa jednim jedinim novčićem...
 • Neobične basne: tri praseta i beba (2008)

  sutra
  image
  Kada tri praščića pred vratima svoje kuće nalaze nevino vučje detešce, odlučuju da ga posvoje i odgoje kao svoje. Praščići nisu svesni, da postupajući tako,...
 • Zvončica i čudovište iz Nedođije (2014)

  sutra
  image
  Kad vile počnu da strahuju da će tajanstveno biće poznato kao čudovište iz Nedođije, uništiti Vilinsku dolinu, druželjubiva životinjska vila Fon, mora da ubedi...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.