Ocena: 8.1/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(72 glasova)

SINOPSIS

Braća Koen i dopadljiva glumačka ekipa čine zabavnom ovu rasejanu farsu o drogiranom kuglašu kog pomešaju sa filantropom koji izbegava da plati porez i biva uvučen u društvo otmičara, nihilista, porno-mafijaša i lepotica Bazbi Berklija.
Proslavljen zbog nezaboravnih likova i scena, često citiran Veliki Lebovski se smatra za jedan od kultnih klasika. "Ortak" Lebovski (Bridžiz biva zamenjen s čovekom koji ima isto ime i biva uvučen – zajedno sa svojim prijateljima kuglašima – u mrežu zločina i misterije. Gotovo je nemoguće opisati ono što je potom usledilo, osim rečima da nije ni nalik onome što ste ikad dosad videli. Za neprekidan smeh i ludilo, posetite – Ortaka! U produkciji Vorking Tajtl Filma.

Fotografije

Veliki LebovskiVeliki LebovskiVeliki LebovskiVeliki LebovskiVeliki LebovskiVeliki LebovskiVeliki LebovskiVeliki Lebovski

Recenzije


Pregled od Milbatjov
ponedeljak, 06. april 2020. 05:46
Ovaj film nije pogodan za gledaoce starije od 18 meseci.
Bebama ne mogu da smetaju odvratno bljutavi prizori i to što je svaka peta reč teksta 'fuck' u svim gramatičkim oblicima. 'Nezaboravni likovi i scene' postoje u filmu samo za degenirisane američke drogeraše, pederaše, prostačine, idiote, mentole i smrdljivi ljudski retardirani ološ.

Kultni klasik je pogrešan naziv, u kultni treba zameniti LT sa RC! Nije ovo pristojno napisati ali ni u filmu nema ni trunke pristojnosti.
Lajkuj recenziju
0 komentara

PREPORUKE
  • Zatvorski krug (2005)

    image
    Kada bivši igrač američkog fudbala (Adam Sendler) završi u zatvoru, upravnik ga primora da od šarolike grupe zatvorenika oformi fudbalski tim. Nesuđeni saigrači...
  • Fargo (1996)

    image
    Prodavac automobila Džeri, koji je u dugu, smišlja plan da unajmi nekoga da kidnapuje njegovu ženu i traži novac za otkup od njenog bogatog oca. Međutim, plan...
  • Sneč (2000)

    image
    Nemilosrdni promoteri boksa, nasilni kladioničari, ruski gangster, nekompetentni amaterski pljačkaši i navodno jevrejski juveliri, bore se da pronađu neprocenjiv...
  • Crkvena košarka (2006)

    image
    Poslednja je sezona crkvene košarke, pa sveštenik Linderman traži od Denisa Baksteda da povede tim Mad Lejka u osvajanje šampionata.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.