Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(37 glasova)

SINOPSIS

Vanelopi i Razbijač Ralf napuštaju svet igrica i istražuju neispitani uzbudljivi svet Interneta. Kako će se ovo dvoje vragolana snaći u ogromnom novom svetu dok pokušavaju da spasu Vanelopinu video-igricu, „Šećernu groznicu“?
„Ralf rastura Internet“ ostavlja iza sebe Litvakove video-igrice i odlazi u avanturu u neistražen, ogroman, uzbudljiv svet Interneta – koji će možda preživeti Ralfovo rasturanje, a možda i neće. Nevaljali Ralf iz video-igrice i vragolanka Venelopi fon Švic, moraju da rizikuju sve putujući u svet Interneta u potrazi za rezervnim delom kako bi spasili Vanelopinu video-igricu, „Šećerna groznica“. Uvalili su se u nevolju do guše pa moraju da se oslone na stanovnike Interneta – uključujući Jes, glavni algoritam i srce i dušu trendseterskog sajta Baztjub, i Šenka, žilavog vozača iz žestoke onlajn trkačke igrice, koji im pomaže da nađu put.

Fotografije

Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2Ralf razbija internet: Razbijač Ralf 2

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.