SINOPSIS

Drumski film posvećen legendarnoj pevačici benda “The Velvet Underground”, jednoj od Vorholovih muza i ikona (ne samo) 1960-ih. “Niko, 1988” prati poslednje dve godinje njenog života i turneju po Evropi tokom 1980-ih.
Približavajući se 50. godini života, kantautorka Niko vodi samotnjački život u Mančesteru, daleko od slavnih dana u šezdesetima kada je bila Vorholova superzvezda i slavna pevačica kultnog benda “The Velvet Underground”. Ona više ne mari toliko za svoj izgled ni karijeru i nastupa samo zahvaljujući svom menadžeru Ričardu koji je nagovara da ponovo krene na turneju po Evropi. Boreći se sa svojim demonima i posledicama nezdravog života, ona pokušava da izgradi odnos sa sinom nad kojim je izgubila starateljstvo pre mnogo godina. Ovo je priča o hrabroj i beskompromisnoj muzičarki i njenom ponovnom rađanju: kao umetnice, majke i žene iza ikone.

Fotografije

Niko, 1988Niko, 1988Niko, 1988Niko, 1988Niko, 1988Niko, 1988

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.