Ocena: 8.2/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(8 glasova)

SINOPSIS

Koristeći vrhunsku tehnologiju da restaurira originalne arhivske snimke starije od sto godina, dobitnik Oskara, Piter Džekson, oživljava ljude koji najbolje mogu da ispričaju priču o Prvom svetskom ratu: one koji su bili tamo.
Od dobitnika Oskara za režiju, Pitera Džeksona, dolazi čudesno novo ostvarenje koje prikazuje Prvi svetski rat na dosad neviđen način. Koristeći vrhunsku tehnologiju da restaurira originalne arhivske snimke starije od sto godina, dobitnik Oskara, Piter Džekson, oživljava ljude koji najbolje mogu da ispričaju priču o Prvom svetskom ratu: one koji su bili tamo. Motivisan ličnim interesovanjem za Prvi svetski rat, Džekson se usredsređuje na svakodnevna iskustva vojnika. Nakon više meseci istraživanja arhiva BBC-a i Imperijalnog ratnog muzeja, Džekson je osmislio narative i strategije da ispriča ovu priču. Koristeći glasove ljudi koji su bili učesnici rata, ovaj film prikazuje realnost rata na prvoj liniji fronta: njihove stavove prema sukobu, kako su jeli, spavali i formirali prijateljstva, ali i kakvi su njihovi životi bili van rovova, u vreme odmora.

Fotografije

Nisu imali kada da ostareNisu imali kada da ostareNisu imali kada da ostareNisu imali kada da ostareNisu imali kada da ostareNisu imali kada da ostare

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.