SINOPSIS

Triler koji pokazuje na šta je čovek sve spreman kada izgubi ono do čega mu je najviše stalo. Koliko je zapravo osetljiva ljudska psiha? Ako osoba na sekund skrene sa pravog puta, šta će se promeniti? Kada nas strah obuzme, koliko daleko ćemo otići? Film ”Neustrašiva”, sa dvostrukom oskarovkom Džodi Foster u glavnoj ulozi, daje odgovore na sva ova pitanja. Hrabar, bez kočnica rušeći sve barijere, ovaj film prikazuje najanimaljnije u ljudskom rodu.
Popularna radio voditeljka Erika umalo je fatalno nastradala u opasnom uličnom napadu, dok je njen verenik izgubio život. Duboko psihički potrešena, ona sve češće upada u napade panike i paranoje. Ne oseća se sigurno ni na jednom mestu, pa shvata da bi bila bezbednija naoružana. Kada nabavi pištolj oseća se bolje, ali stvar ubrzo izmiče kontroli. Ubija osobu koja joj je pretila fizičkim nasiljem, zbog čega joj je savest mirna. Međutim, to otvara novi ventil. Erika sumnja da su joj svi za petama, pa njene nedužne žrtve postaju sve učestalije. Njen strah pretvorio se u novu emociju, koja je tera da izaziva strah kod drugih, u nadi da će tako povratiti ono što joj je oduzeto.
Inteligentan, ali na momente jeziv, film ”Neustrašiva” briljira u svojoj misiji da ostavi svoje gledaoce bez daha. Potresan, izazivajući snažne emocije, ovaj film ostaće dugo urezan u vašim mislima.

Fotografije

NeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašivaNeustrašiva

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.