Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

Tinejdžer Angus (Jesse Bradford) udomi psa lutalicu i nazove ga Yellow. Njegova majka Catherine (Mimi Rogers) ne misli da je Angus dovoljno odgovoran da se brine za labradora, ali ne može ne ispuniti sinu želju kada vidi koliko se vezao za psa. Nekoliko dana poslije, Angus, njegov otac John (Bruce Davison) i pas upadaju u strašno nevrijeme, a olujno more prevrne im brod. Angus, kojeg je otac poučavao tehnikama preživljavanja u divljini, i Yellow nestali su, a John je nađen i odvezen u bolnicu. Srećom, Angus je kod sebe imao mali čamac na napuhavanje koji im je spasio život, ali su odbačeni daleko od svake civilizacije.

Fotografije

Daleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kućeDaleko od kuće

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.