poster

Zamena

Changeling (2008)

Reditelj: Clint Eastwood
Nova Max | sreda | 22:10

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
Ocena: 7.8/10
Ocena korisnika: 6.9/10
(69 glasova)

SINOPSIS

Los Anđeles, 1928. godina. Jednog nedeljnog jutra, Kristina, zaposlena žena iz predgrađa, oprašta se od svog sina Valtera i odlazi na posao. Kada se vrati kući, otkriva da je nestao. Uslediće jalova potraga, a više meseci kasnije, njoj će biti vraćen devetogodišnji dečak koji tvrdi da je njen sin. Zatečena gomilom policajaca, novinara i sopstvenim izmešanim emocijama, Kristina pušta dečaka da prespava kod nje. Ali u svom srcu ona zna da to nije njen Valter. I dok se bori da primora vlasti da nastave da tragaju za njenim sinom, shvatiće da u Los Anđelesu u doba prohibicije, žena ne sme da izazove sistem i preživi. Oklevetana kao neko ko je u zabludi i ko se ne uklapa, Kristina nalazi saveznika u svešteniiku Briglebu, borcu za ljudska prava, koji joj pomaže da se bori protiv gradskih vlasti u potrazi za nestalim sinom. U režiji Klinta Istvuda i zasnovan na stvarnom događaju koji je uzdrmao pravni sistem Kalifornije, ovaj film predstavlja šokantnu priču o majci u potrazi za nestalim sinom i o onima koji neće prezati ni od čega dok je ne ućutkaju.

Fotografije

ZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamenaZamena

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.