SINOPSIS

Reditelj filma ”Potera za herojem”, Brajan Smrz, u filmskim vodama plivao je dugi niz godina kao kaskader, odradivši više od 75 filmskih naslova. Ovo iskustvo očigledno ga je naučilo mnogim stvarima i otvorilo mu vidike, pa se nakon toga, 2008. godine upustio u drugu vrstu rizika - rediteljski posao. Njegovo jedino autorsko delo do sada, ”Potera za herojem” pravi je akcioni film, što ni ne čudi, imajući u vidu iskustvo i dinamičan stil života koji reditelj živi i poznaje.
Liam radi kao đubretar, a kada izgubi ženu u koju je zaljubljen, svet mu se ruši. Iznenada, on postaje heroj spasivši devojčicu koja je bila zarobljena u automobilu koji je goreo. Nakon toga, Liam vidi sebe drugačije. Smatra se herojem, a prividna slava obuzima ga potpuno. Kako bi produžio osećaj koji ga je obuzeo, on rešava da osvoji devojku koja mu se sviđa i radi u banci, tako što će izvesti još jedan herojski akt, ovog puta namešten.
Međutim, u tom procesu devojka koju je hteo da zadivi biva ranjana i upada u komu. Liam oseća jaku grižu savesti pa odlučuje da se osveti onima koji su ga izdali.

Fotografije

Potera za herojemPotera za herojemPotera za herojemPotera za herojemPotera za herojemPotera za herojem

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.