SINOPSIS

Radnja je smeštena u 7. vek. Japanski izaslanik Lai Ći poslat je u pustinju Gobi da eliminiše odmetnutog vojnika, poručnika Lija. Međutim, dva ratnika se ujedinjuju da zaštite karavan koji prevozi budističkog sveštenika i vredno blago.
Smeštena u nemilosrdnu pustinju Gobi, priča prati dvojicu protagonista, poručnika Lija i japanskog izaslanika Laija Ćija – dvojicu prvoklasnih ratnika i vrhunskih mačevalaca. Posle decenija provedenih u službi kineskog cara, Lai Ći želi da se vrati u Japan, ali umesto toga ga šalju na zapad da juri tražene kriminalce. Jedini način da se vrati u Japan jeste da zarobi i ubije poručnika Lija, odmetnutog ratnika traženog zbog podizanja nasilne pobune, kada je odbio naređenje da ubije zarobljene žene i decu. Li i Lai Ći se bore, ali na kraju se dogovore da odlože konačnu borbu dok karavan koji prevozi Ven Žua i budističkog sveštenika ne budu na sigurnom. Međutim, monah prenosi sveto i moćno blago koje privlači pažnju surovog gospodara tog regiona, Mastera Ana. Lai Ći i poručnik Li, potpomognuti Lijevom bivšom grupom vojnika, koji su se odrekli svojih mirnih života da bi prešli na njegovu stranu, moraju da se suoče sa surovom pustinjom, opasnim banditima koji vladaju regijom i brutalnošću gospodarevih ljudi, pre njihovog konačnog, međusobnog obračuna.

Fotografije

Ratnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemljeRatnici neba i zemlje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.