SINOPSIS

Nakon što je diplomirala antropologiju, En Bredok pokušava da skonta šta želi u životu. Iako je imala drugačiju ideju o svojoj karijeri, ona prihvata posao dadilje u bogatoj porodici sa Menhetna. Do posla je došla slučajno. Nakon neuspešnog prvog razgovora za posao, otišla je u park, gde je igrom slučaja spasla sedmogodišnjeg dečaka ispred vozila neopreznog vozača. Dečakova majka, izuzetno ljubazna gospođa X, odmah joj je ponudila posao dadilje, što En nakon kraćeg razmišljanja prihvati. Međutim, već prvog radnog dana, kada stigne u njihovu raskošnu kuću, osetiće šta znači služiti. Ubrzo će shvatiti da gospođa nije nimalo ljubazna, da se njen muž, imućni poslovni čovek, švalera, a da je njihov sin, Grejer, istovremeno zanemaren i beskrajno razmažen. Prvi put u životu direktno suočena sa sociološkim i finansijskim razlikama između nje i ljudi za koje radi. Situacija će postati još komplikovanija kada se Eni zaljubi u Hauarda, mladića koji živi u komšiluku. On će navesti na to da ozbiljno razmisli o svojim prioritetima i ciljevima kada je karijera u pitanju. Ipak, mora da pazi da gospođa X ne sazna za Hauarda, jer je svoju prethodnu dadilju otpustila zbog toga što je imala dečka.

Fotografije

Dadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevniciDadiljini dnevnici

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.