Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 7.7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Junak Robin Hud – sa svojim vernim pratiocem, Malim Džonom, i njegovom veselom družinom – izvršavaju jedan za drugim zabavne i odvažne zadatke kako bi nadmudrili pohlepnog princa Džona i doneli radost i sreću stanovnicima Šervudske šume.
Pre mnogo godina, u jednoj dalekoj zemlji, legenda pripoveda priču o hrabrosti i prijateljstvu. Spremite se za junačku avanturu, nezaboravne likove, izuzetnu muziku i mnogo smeha u Diznijevom „Robinu Hudu“. Junak Robin Hud – zajedno sa svojim vernim pratiocem, Malim Džonom, i njegovom požrtvovanom veselom družinom – izvršavaju jedan za drugim zabavne i odvažne zadatke kako bi nadmudrili pohlepnog princa Džona i usrećili stanovnike Šervudske šume.

Fotografije

Robin HudRobin HudRobin HudRobin HudRobin HudRobin HudRobin Hud

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka (2022)

    image
    U želji da se uklopi i oseća voljenim uprkos svojoj različitosti, Koko Zeka je opsednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac...
  • Vatreno srce (2022)

    image
    Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik Njujorka poziva...
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
  • The Highway Rat (2017)

    image
    A greedy rat travels the highway in search of other animals' food.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.