Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Film „U potrazi za Bobijem Fišerom inspirisan je životom šahovskog čuda Džoša Vejckina, kako ga je opisao njegov otac Fred. Džoš (Maks Pomerank) je „obični klinac koji počinje da pokazuje osobine genijalnog šahiste. Njegov otac (Džo Mantenja) ga ohrabruje, nadajući se da to neće suštinski izmeniti sinovljev zdrav pogled na život koji ima. Ali Džoša je uzeo pod svoje hladnokrvni instruktor šaha, Brus Pandolfini (Ben Kingsli), koji mu usađuje ideju da treba da primeni strategiju Bobija Fišera. Nažalost, Pandolfini naglašava sve Fišerove negativne crte, pogotovo prezir prema protivnicima. Tokom celog filma Džoš je u opasnosti da žrtvuje osnovnu pristojnost, ali u uzbudljivom završetku uspeva da spoji surov takmičarski duh sa pozitivnim sportskim duhom.

Fotografije

U potrazi za Bobijem FišeromU potrazi za Bobijem FišeromU potrazi za Bobijem FišeromU potrazi za Bobijem FišeromU potrazi za Bobijem FišeromU potrazi za Bobijem FišeromU potrazi za Bobijem Fišerom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.