Ocena: 4.8/10
Ocena korisnika: 10/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Očaravajuća moderna bajka o Rajan, 12-godišnjoj devojčici koja je prisiljena da se preseli s Metom, svojim ocem, u mirni ribarski gradić, koji nestaje, a u kojem je on rođen, i da živi sa Artom, njenim starim mrzovoljnim dekom.
Dok pokušava da se uklopi i stekne nove prijatelje, otkriva tajnu uvalu, dom za razigrane delfine i Koral, misterioznu devojku.
Dok postaju prijateljice, Rajan saznaje da je Koral sirena i otkriva tajnu koja će im pomoći da sačuvaju grad u dirljivoj, mitskoj priči o prijateljstvu i iskupljenju.

Fotografije

Priča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirenePriča jedne sirene

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hanni & Nanni (2010)

    image
    A drama centered around twins attending the same boarding school.
  • Braća vetra (2015)

    image
    Lukas i njegov otac žive u austrijskim Alpama. Međutim, život im je obeležila tragedija. Lukasova majka poginula je u požaru, pa on izrasta u povučenu osobu. Otac...
  • Hanni and Nanni 2 (2012)

    image
    Summer break is over and the twins return to Lindenhof, which has changed very much because Mademoiselle Bertoux has taken over while Mrs. Theobald is traveling.
  • Dečak oluje (2019)

    image
    „Dečak oluje“ je priča zasnovana na bezvremenoj australijskoj noveli Kolina Tijela o vrlo neobičnom i bezuslovnom prijateljstvu. Glavnu ulogu tumači Džefri Raš,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.