SINOPSIS

U filmu „Dan kada je Zemlja stala“, savremenoj verziji naučnofantastičnog klasika iz 1951. godine, čuveni naučnik dr Helen Benson (Dženifer Koneli) nalazi se licem u lice sa vanzemaljcem po imenu Klaatu (Kijanu Rivs) koji putuje širom univerzuma i upozorava o globalnoj krizi koja se približava. Kada sile van Helenine moći počnu da se prema vanzemaljcu odnose kao prema neprijatelju i ne dozvole mu da se obrati svetskim vođama, ona i njen otuđeni usvojeni sin Džejkob (Džejden Smi) brzo otkrivaju smrtonosnu razgranatost Klaatuovih tvrdnji da je on „prijatelj Zemlje“. Sada Helen mora da nađe način da ubedi biće koje je poslato da nas uništi da je ljudski rod vredan spašavanja – ali će možda biti previše kasno. Proces je već započeo. Čovečanstvo je dugo fascinirano mogućnošću postojanja života van Zemlje. Naučnofantastična književnosti i filmovi nisu bili samo tu da nas zabave, već i da probaju da nađu odgovore na naša pitanja, nadanja i strahove o vanzemaljskim oblicima života. Ovakve spekulacije su oduvek raspaljivale našu maštu i inspirisala razvoj novih tehnologija kojima ćemo istražiti najudaljenije kutke našeg univerzuma, kao i samu mogućnost da možda ipak nismo sami.

Fotografije

Dan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stalaDan kada je Zemlja stala

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.