SINOPSIS

„ULEEJEVO ZLATO“ priča je o Ulyssesu Jacksonu (Peter Fonda), pčelaru samotnjaku koji radi u močvarama tupelo drveća na floridskom koridoru. Ulee je ratni veteran kojeg je uništila smrt supruge i raspad obitelji. Jedino što želi jest raditi sa svojim pčelama i živjeti daleko od prošlosti. Nakon što mu je prije gotovo dvije godine sin Jimmy (Tom Wood) završio u zatvoru, a snaha Helen (Christine Dunford) pobjegla, Ulee je preuzeo brigu za svoje dvije unuke Penny (Vanessa Zima) i Casey (Jessica Biel) Jackson.
Trojac je živio urednim, iako katkad oskudnim životom sve dok jedan Jimmyjev poziv nije sve promijenio. Helen je u nevolji i samo je Ulee može dovesti doma. Ulee mora otputovati u Orlando kako bi izbavio Helen iz ruku dvojice Jimmyjevih bivših partnera u zločinu, Eddieja Flowersa (Steven Flynn) i Ferrisa Dooleya (Dewey Weber). Ispostavi se da dvojac ima svoje vlastite razloge zašto žele Uleeja u Orlandu. U priču je upleten novac iz stare pljačke, a ova će dvojica do kraja progoniti Jacksonovu obitelj.
Pomoć će nenadano doći od nove susjede (Patricia Richardson), starog prijatelja iz prošlosti (J. Kenneth Campbell) i od zamisli i instinkta jednoga djeteta. Izvučen iz svoje izolirane rutine, Ulee će se morati poslužiti starom snagom i prepredenošću da bi spasio svoju obitelj, a u konačnici i samog sebe.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mirno srce (2019)

    image
    Tri generacije jedne porodice okupljaju se tokom vikenda u seoskoj kući da provedu još malo vremena sa neizlečivo bolesnom majkom. Dok raste napetost između...
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
  • Javna biblioteka (2018)

    image
    Kapaciteti svih skloništa su prepunjeni i jedne večeri nekoliko desetina beskućnika koji dane provode u gradskoj biblioteci odlučuje da zauzme biblioteku. U činu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.