Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 7.2/10
(17 glasova)

SINOPSIS

Gel, penzionisani gangster, ima lep život sa svojom ženom Didi u divnoj kući u Španiji. Tu idilu remeti dolazak njegovog starog “prijatelja” Dona Logana, koji je došao da ubedi Gela da se vrati u London da uradi poslednji veliki posao...
Geri (Rej Vinston) je bivši gangster koji je zaradio skromnu sumu novca u svojim gangsterskim danima. Srećan što svoju kriminalnu prošlost može da ostavi iza sebe, on se povlači i odlazi sa svojom ženom Didi (Amanda Redman) u sunčani raj španske provincije, gde živi idiličan život sa svojom porodicom i nekoliko bliskih prijatelja. Ali Gerijevo zadovoljstvo prekida nezvani gost i znanac iz prošlih vremena – Don (Ben Kingsli), bivši saradnik koga su angažovali da okupi tim kriminalaca za pljačku dobro čuvane banke. Don želi da se Geri uključi u posao, i veoma je nezadovoljan Gerijevim odbijanjem da izađe u susret njegovim zahtevima. Ono što sledi je bitka nerava između njih dvojice, u kojoj Don preti, nagovara i manipuliše kako bi nagovorio svog nekadašnjeg prijatelja da uradi ono što on želi, i time zauvek promeni živote onih oko njega.

Fotografije

Poslednja pljačkaPoslednja pljačkaPoslednja pljačkaPoslednja pljačkaPoslednja pljačka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.