SINOPSIS

Usred zime otmica dječaka rezultira strašnim posljedicama u trileru o natprirodnome. Sve što Max Truemont (Josh Holloway, zvijezda serije Izgubljeni) želi novi je početak sa svojom zaručnicom
Roxanne... Ali nije lako dobiti zajam u banci ako ste već bili osuđeni zbog ubojstva. Maxova je posljednja prilika - jer nema drugoga izbora – da se udruži s dvojicom sumnjivih tipova koje je unajmio anonimni naručilac i da otme sina jedne od najbogatijih žena u državi. Kada Max otme osmogodišnjaka, pridruži se Roxanne i pomagačima u jezivoj kolibi na putu prema skloništu, napuštenom ljetnom kampu. Dok čeka upute, skupina se počinje svađati i jedni se okrenu protiv drugih zbog sumnji, izdaja i tajna iz prošlosti koje se neobjašnjivo otkrivaju. Kada nastupi strašni vrhunac, Maxu postaje jasno da dječak možda i nije tako nedužan kako se čini.

Fotografije

ŠapatŠapatŠapatŠapatŠapatŠapatŠapatŠapat

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.