SINOPSIS

Vraćamo se u šezdesete godine 20. veka. Betmen i Robin kreću u akciju kada najveći zlikovci Gotam Sitija – uključujući Džokera, Pingvina, Ridlera i Ženu-mačku – pokrenu plan da zauzmu grad, a zatim i ceo svet. Naoružani opasnim laserskim oružjem, superzlikovci će prirediti pravi pakao “dinamičnom dvojcu”. I pored Betmenovih klonova koji lutaju unaokolo, pravi Betmen postaje zao pod uticajem čarolije. Može li Robin, “Čudo od deteta” – uz pomoć nepouzdane Žene-mačke – da probudi Betmena iz čarolije i spasi Gotam Siti od zastrašujućeg razbojništva?

Fotografije

Betmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštomBetmen: Povratak krstaša sa plaštom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.