Robijev brat

Robbie's Brother (2001)

komedija | SAD

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.2/10

SINOPSIS

Komedija o dvojici braće, jednom savršenom i drugom nešto manje savršenom, ali simpatičnom mladiću. Mlada i čedna djevojka Elizabeth (Aimee Graham) ima sedamnaest godina. Živi s brižnim i dobrim roditeljima, pohađa srednju školu, ide u crkvu i redovito se moli. Jedne noći, međutim, događa joj se nevjerojatno iskustvo. Učini joj se da se otvaraju nebesa i pjevaju anđeli. Kad zatrudni, shvati da je te noći zapravo bezgrešno začela. Kako je znala da joj to nitko ne bi povjerovao, odluči šutjeti o svojoj tajni. Bježi od kuće i priključi se putujućim hipijima Tedu i Louu. Rodi malog Robbieja (Harley Cross) i on od najranijeg djetinjstva pokazuje nevjerojatan dar da iscjeljuje ranjene životinje i da oživljava uginule. Osim toga, on je neobično ljubazan, suosjećajan i svima pomaže. Kao tinejdžer omiljen je u školi, prvak je u svim sportskim i intelektualnim natjecanjima, uzorno se ponaša i jako je lijep. Jednostavno, Robbie je savršen i nema čovjeka koji ga ne voli. Osim jednoga. To je njegov mlađi brat Wayne (Martin Starr), ni približno darovit i omiljen kao Robbie. Frustriran i povučen srednjoškolac, Wayne živi u sjeni svog popularnog brata, te postaje predmetom proučavanja školskog ravnatelja kao prototip mladića s problematičnim ponašanjem...



Robbies Brother jedini je dugometražni film prerano preminule redateljice, scenaristice i producentice Wendy Bott, čija je iznenadna i još dokraja nerazjašnjena smrt zasjenila sam izlazak filma na tržište. Naime, ta nezavisna filmašica koja je i dotad radila za nekoliko producentskih kuća, iznenada je nestala 2001. godine. Pronađeni su njezin automobil i osobni predmeti, a nekoliko dana kasnije i tijelo koje je identificirano kao njeno. Kao službeni razlog smrti navedeno je samoubojstvo.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.