SINOPSIS

Ne veruj nikom. Prevari sve. U adaptaciji najprodavanijeg špijunskog trilera nakon 11. septembra, koju je režirao Ridli Skot, glavne uloge tumače Leonardo Dikaprio i dobitnik Oskara Rasel Krou. Kada agent CIA, idealista Rodžer Feris (Leonardo Dikaprio) bude stacioniran u Jordanu, nakon što je ranjen u Iraku, odlučuje da posveti svoj život sprečavanju daljih napada Al Kaide. Sledeći plan koji su Britanci uspešno sproveli protiv nacista, Feris sadi sumnju među teroriste da njihovi lideri sarađuju sa Amerikancima. Ali kako se ulog povećava i kako se Feris nađe na nišanu, zavera koju je započeo krenuće pravcem koji nikako nije mogao da predvidi. Zasnovano na istoimenom romanu Dejvida Ignejšusa.

Fotografije

Krug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug lažiKrug laži

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.