poster

Moj lažni muž

Overboard (2018)

Reditelj: Rob Greenberg

Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 8/10
(48 glasova)

SINOPSIS

Arogantni plejboj Leonardo unajmljuje samohranu majku Kejt da čisti njegovu jahtu i ubrzo je nepravedno otpusti. Kada padne sa broda i doživi amneziju, Kejtin šef je ubedi da se pretvara da je Leonardova supruga, da bi mu se osvetila.
Kejt (Ana Faris) je samohrana majka troje dece koja dobije posao da čisti luksuznu jahtu čiji vlasnik je Leonardo (Eudženio Derbez) – sebičan, razmaženi, bogati meksički plejboj. Nakon što nepravedno otpusti Kejt i odbije da joj plati, Leonardo padne sa broda tokom divlje žurke i probudi se bez sećanja o tome ko je on. Da se osveti, Kejt se pojavi u bolnici i ubedi zbunjenog Leonarda sa amnezijom da su njih dvoje u braku. Dok Leonardo pokušava da se navikne na fizički rad i svoju novu porodicu, Kejt počinje da se pita koliko dugo će još moći da zavarava svog lažnog muža.

Fotografije

Moj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni mužMoj lažni muž

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.