Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Još kao djevojka Mary (P. August) se isticala krepošću, dobrotom i hrabrošću. Kada joj se obrati glas Božji i najavi rođenje sina koji će biti spasitelj svijeta, Mary je u nevjerici. Iako je djevica, Mary otkriva da je zaista trudna. Njezin zaručnik Josip (D. Threlfall) tu vijest dočekuje s nepovjerenjem i napušta je. U to doba nevjenčane majke dopušteno je kamenovati do smrti. Od strašne sudbine Mariju spašava Josip, nakon što i sam čuje riječ Božju. Vjenčaju se i odlaze iz sela. Tijekom godina Mary, svjesna uloge koja mu je od rođenja namijenjena, poučava i savjetuje malog Isusa. Isus (C. Bale) odrasta i glas o njegovim čudima širi se sve do Rima. Kada ga optuže i osude na raspeće, Mary stoički podnosi njegovu patnju i smrt...
Film "Marija, majka Isusova" kronološkim redom prikazuje činjenice o Marijinu životu: o njezinoj mladosti, vizijama, bezgrešnom začeću, preispitivanjima vjere, podizanju sina Isusa i napokon majčinoj boli nakon njegovog raspeća i smrti. Više nego u ostalim filmovima na ovu temu naglasak je na Mariji i njezinom životu.

Fotografije

Marija, majka Isusova

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.