Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 6.7/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Učmala domaćica iz predgrađa Nju Džersija, koja je fascinirana ekscentričnom osobom o kojoj je pročitala u novinskoj kolumni, greškom će biti zamenjena upravo za tu osobu.
Učmala domaćica iz Nju Džersija doživeće najluđu avanturu u svom životu! Uhodeći par ljubavnika o čijoj je aferi čitala u ličnoj kolumni u novinama, otkriće zabavan i ekscentričan skriveni svet. Kraljica popa, Madona, tumači glavni lik neuhvatljive Suzan, koja će domaćicu Rozanu Arket povesti na neverovatnu jurnjavu kroz uličice i noćne klubove Njujorka. Ejdan Kvin („Rani mraz“) tumači lik kino-operatera koji je Arket pomogao više nego jednom. Zabavan i atraktivan film, pun zamenjenih identiteta, propuštenih spojeva i novopronađene romanse.

Fotografije

Očajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći SuzanOčajnički tražeći Suzan

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.