SINOPSIS

Džoker pokreće najsuroviji napad na načelnika Gordona i njegovu porodicu. Sada je na Betmenu da zaustavi ovog ludaka u njegovoj nameri – ali će usput shvatiti koliko su on i njegov krvni neprijatelj zapravo slični.
Animirana adaptacija grafičkog romana Alana Mura i Brajana Bolanda, “Betmen: Ubistveni vic” prati Betmena koji pokušava da osujeti planove krvnog neprijatelja Džokera, istražujući poreklo svog najčuvenijeg protivnika. Nakon što pobegne iz zatvora, Džoker isplanira napad na porodicu Gordon i kidnapuje načelnika da bi dokazao da loš dan može da dovede čak i najčasnijeg čoveka do ludila, baš kao što se desilo njemu. Ubrzo, Barbara se nađe usred unakrsne vatre, a Džoker se smeje Betmenu izdaleka, dok muči Džima u jednom od oronulih luna-parkova Gotam Sitija. Hoće li Betmen uspeti da ga zaustavi pre nego što dovede Gordona do ivice ludila?

Fotografije

Betmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vicBetmen: Ubistveni vic

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.