SINOPSIS

Tokom izolovanog odrastanja u podzemnom bunkeru, nezreli mladić postaje opsednut neobičnim dečjim programom, „Avanture medveda Brigzbija“. Kad se šou iznenada završi, život mu se menja zauvek i on odlučuje da sam završi priču.
Veliki obožavalac Džejms je toliko opsednut domišljatim i neobično luckastim šouom medveda Brigzbija da se to graniči sa religioznošću. Bistri, osećajni mladić još uvek živi s roditeljima, odrastao je uz tu seriju i ona je odrastala zajedno s njim – postajući kompleksnija s godinama. Nepotrebno je reći da su Džejmsovi preterano zaštitnički nastrojeni roditelji odgajali sina pod staklenim zvonom. Jedne dramatične noći, Džejmsov ograničeni svet se srušio. Tokom dezorijentisanog, ali sporadično urnebesnog prelaza u novi život, Brigzbi ostaje Džejmsovo sigurno utočište, ali nakon saznanja da je serija otkazana, on se hvata za staru izreku da šou mora da se nastavi. Članovi porodice i osobe od autoriteta brinu zbog Džejmsove opsesije, ali kad on od običnog gledaoca iz mraka postane novi tvorac avantura medveda Brigzbija, konačno pronalazi sve značajne odnose koji su mu nedostajali u životu.

Fotografije

Medved BrigzbiMedved BrigzbiMedved BrigzbiMedved BrigzbiMedved BrigzbiMedved BrigzbiMedved BrigzbiMedved BrigzbiMedved BrigzbiMedved Brigzbi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.