Ocena: 7.9/10
Ocena korisnika: 8/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Odrasla i zrela Ana (Geraldine Chaplin) kazuje u kameru svoje djetinjstvo osporavajući poznatu rečenicu kako je djetinjstvo najljepše doba u životu. Smatra oca krivcem što je majka udajom prekinula glazbenu karijeru, optužuje ga za njezine patnje, te nesretan život koji su prouzročili njezinu bolest i preranu smrt.
Nakon majčine smrti devetogodišnja Ana (Ana Torrent) bila je svjedokinja događaja u kojemu otac, inače visoki vojni časnik, umire od srčanog udara u krevetu s ljubavnicom. Djevojčica je pritajena promatrala događaj. Očeva ljubavnica je Amelia, žena njegova najboljeg prijatelja. Kada je Anselmo umro Amelia se brzo odjenula i pobjegla.
Djevojčica vjeruje da je smrt uslijedila nakon što je otac popio piće u koje je ona sasula otrov iz limenke koju čuva još iz vremena dok joj je majka bila živa. S obzirom da su Ana i sestre nakon očeve smrti ostale siročad, skrb preuzima teta Paulina. Ona je neudana i živi svoj život, pa su djevojčice prepuštene sluškinji Rosi i baki koja živi u sjećanjima gledajući stare fotografije.

Fotografije

Zmija u nedrimaZmija u nedrimaZmija u nedrimaZmija u nedrimaZmija u nedrimaZmija u nedrima

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mirno srce (2019)

    image
    Tri generacije jedne porodice okupljaju se tokom vikenda u seoskoj kući da provedu još malo vremena sa neizlečivo bolesnom majkom. Dok raste napetost između...
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
  • Javna biblioteka (2018)

    image
    Kapaciteti svih skloništa su prepunjeni i jedne večeri nekoliko desetina beskućnika koji dane provode u gradskoj biblioteci odlučuje da zauzme biblioteku. U činu...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.