SINOPSIS

Upoznajte Džoa Bauersa (Luk Vilson). On je prosečan momak koji se nakon neuspelog eksperimenta s hibernacijom probudio u dalekoj budućnosti 2505. i shvatio da je ceo svet zaglupeo zbog masovne komercijalizacije i besmislenog TV programa.
Upoznajte Džoa Bauersa (Luk Vilson). On je prosečan momak koji se nakon neuspelog eksperimenta s hibernacijom probudio u dalekoj budućnosti 2505. i shvatio da je ceo svet zaglupeo zbog masovne komercijalizacije i besmislenog TV programa. Tako je postao najpametnija osoba na planeti. Sada "prosečni Džo" ima zadatak da evoluciju ljudi vrati na pravi put. Pun oštrog sarkazma i neverovatnih gegova, „Idioti budućnosti“ će vas zasmejati bilo da ste genije ili idiot!

Fotografije

IdiokratijaIdiokratijaIdiokratijaIdiokratijaIdiokratijaIdiokratijaIdiokratija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Putnici (2021)

    image
    U skoroj budućnosti u kojoj je ljudska rasa u opasnosti, družina od tridesetak mladića i žena poslano je na ekspediciju u svemir kako bi kolonizovali...
  • Napad ajkule (2015)

    image
    Zabavni izlet pretvara se u noćnu moru nakon napada grupe morskih pasa. Porodica poziva u pomoć stručnjaka da ih spase pre nego što bude prekasno.
  • Teror na ledenom putu (2011)

    image
    Dva samouverena vozača kamiona, pristaju da prevezu pošiljku eksploziva u udaljeni rudnik u kom je pronađenno praistorijsko čudovište.
  • Dolazak (1996)

    image
    Zejn Zimski je astrofizičar u NASA. Kada otkrije signale iz svemira za koje veruje da su od inteligentnih bića neke daleke planete on to prijavljuje svojim...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.