SINOPSIS

Dominika je bivša balerina koja je primorana da pohađa “Školu vrabaca”, ruski vladin program koji je uvlači u opasnu špijunsku igru. Ona postaje vrhunski agent, ali je zatočena u svetu iz kojeg očajnički želi da pobegne.
Dominika Egorova je mnogo stvari. Odana ćerka koja je spremna da zaštiti svoju majku po svaku cenu. Primabalerina koja iznuruje svoje telo i um do krajnjih granica. Majstorica zavodljive i manipulativne borbe. Kada pretrpi povredu koja joj okonča karijeru, Dominika i njena majka se suočavaju sa mračnom budućnošću. Ona zato podlegne manipulacijama i postaje regrut “Škole vrabaca”, tajne obaveštajne službe koja obučava talentovane mlade ljude poput nje da koriste svoje telo i um kao oružje. Nakon što završi perverznu i sadističku obuku, ona postaje najopasniji Vrabac koga je ovaj program ikada iznedrio. Dominika sada mora da uskladi osobu koja je nekad bila sa moći koju odjednom poseduje, stavljajući u opasnost svoj život i život svih koje voli, uključujući agenta CIA-e koji pokušava da je ubedi da je on jedina osoba kojoj može da veruje.

Fotografije

IzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdajaIzdaja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.