SINOPSIS

Godina je 1976. To je era disko muzike, zvoncara, velikih kragni i još većih automobila. To je i godina u kojoj Vivijan Abramovic uči osnovne pojmove o veličini grudnjaka. Za nju je to težak period, koji još više otežava stalna potraga za boljim životom njenog samohranog, razvedenog oca Marija. Njegov cilj je da svu svoju decu zadrži u zoni škola Beverli Hilsa (čak i po cenu da su na samom kraju grada) jer, kako sam Mari kaže: “Nameštaj je privremen, obrazovanje je zauvek”.
Četvoro Abramovica useljava se u jeftini dvosobni stan. U tim tesnim životnim uslovima Vivijan sa užasom posmatra kako njena seksualnost koja se razvija postaje predmet porodične sprdnje – da i ne pominjemo veliku radoznalost prema njenom neobično privlačnom komšiji Eliotu, koji je opsednut Čarlsom Mensonom.
Na scenu stupa divlja rođaka Rita, kao potencijalni spasitelj. Rita, koja je totalno raspuštena i samo što je završila rehabilitaciju od droge, inače je ćerka Marijevog bogatog brata Mikija. Iako je totalno zbunjena, Rita postaje neočekivani ženski uzor za Vivijenine hitne adolescentske potrebe.
Abramovici s Beverli Hilsa pružaju uvrnuti portret porodičnog života u američkom gradu iz snova. U problemima zbog razvoda, zavisnosti i disfunkcionalnosti, ali i dalje rešeni da se uklope u životni stil visoke klase – Abramovici preživljavaju na ivici Beverli Hilsa zahvaljujući humoru i malim sitnicama koje ih drže na okupu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
  • Dadilja za fudbal (2011)

    image
    Kad Helen Hejzlton angažuje Odmunda, norveškog fudbalera, da radi kao dadilja za njenu dvojicu sinova, Odmund u kuću donosi smeh i deli svoju ljubav prema fudbalu...
  • Rušenje (2015)

    image
    Uspešni investicioni bankar, Dejvis Mičel (Džejk Gilenhal), očajan je zbog gubitka supruge u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. Uprkos pritisku svog tasta Fila (Kris...
  • Profesor engleskog (2013)

    image
    Linda Sinkler je 40-godišnja, neudata srednjoškolska profesorka engleskog u gradiću Kingstonu u Pensilvaniji. Ona deli mali stan sa dve sijamske mačke i bogatom...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.