Ocena: 7.7/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(21 glas)

SINOPSIS

Ubijali su, kidnapovali, krali, pljačkali, ali i postali legenda. Boni i Klajd su najpoznatiji romansirani par ogrezao u kriminalu u američkoj istoriji. Klajd, koji je nedavno izašao iz zatvora, brzo se vraća svojoj profesiji, pljačkanju banaka. Upoznaje Boni i zaljubljuje se u nju.
Njih dvoje biće jezgro grupe pljačkaša banaka koja je 1920. godine terorisala narod.Film počinje savršenom nedužnošću. Vidimo ženu, stoji gola u svojoj sobi. Gotovo kao Eva u Raju. U Boninom pogledu vidimo da se oseća zarobljenom u malom gradiću i da žudi za avanturom. A Klajd, uhvaćen u krađi automobila deluje kao školarac koji traži samo malo uzbuđenja.

Još u prvoj sceni, gde se Boni i Klajd spajaju osećamo da ih je spojila sudbina i da postaju mnogo više nego što su pojedinačno bili. Prvu pljačku, Klajd je počinio samo da bi pokazao Boni da on to može. Kroz veći deo filma, čini se da Klajd ne samo da ne želi, već i da ne može da vodi ljubav sa Boni. Ovo je veliki kontrast u odnosu na predstavu muškog heroja u tadašnjim filmovima, i još jednom potvrđuje predstavu Klajda kao nedužnog, zbunjenog, nestašnog dečaka.

Fotografije

Boni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i KlajdBoni i Klajd

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.