SINOPSIS

Iz Diznijevog studija za animaciju dolazi nam neobična kolekcija nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.
„Ulični svirač: Seljančica sa jednim jedinim novčićem prilazi fontani na trgu i priprema se da poželi nešto, a dva sukobljena ulična muzičara pokušavaju da preusmere novčić u svoje posudice.
„Mestimično oblačno: Svi znaju da rode donose decu, ali ko ih donosi rodama? Odgovor leži u stratosferi, gde ljudi-oblaci oblikuju decu od oblaka i oživljavaju ih.
„Presto: Dostojanstvo. Stabilnost. Misterija. Ne očekujemo ništa manje od sjajnog mađioničara Presta. Ali kad on počne previše da zanemaruje svoje zečeve i zaboravi da ih nahrani po ko zna koji put, shvata da nije jedini koji ima par trikova u rukavu!
„Sandžejev super tim: Uspešni umetnik Sandžej Patel koristi svoje iskustvo da ispriča priču o mladom Amerikancu indijskog porekla, čija ljubav prema zapadnjačkoj pop kulturi dolazi u sukob sa očevom tradicijom.

Fotografije

Diznijevi kratkometražni filmovi III

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Meda sa severa 2 - Ključevi kraljevstva (2018)

    image
    Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u Njujorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm...
  • Ups, ode Noa! (2015)

    image
    Film „Ups, ode Noa! je klasična priča o bezvremenoj Nojevoj barci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na barku - izgledom neobične i simpatične...
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Asteriks: Naselje Bogova (2014)

    image
    Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče s malim selom u kojem žive nadaleko poznati junaci velike snage Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.