SINOPSIS

Život jedne žene je priča o nesrećnoj ljubavi utkana u restriktivna i moralna načela braka i porodice u Normandiji 19. veka. Nakon što završi školovanje u manastiru, mlada aristokratkinja Žan udaje se za lokalnog vikonta, Žulijana de Lamara, koji se ubrzo pokaže kao loš i neveran suprug. Dok pokušava da izađe na kraj sa horničnim preljubama svog muža, pritiskom porodice i okoline, ali i svim radostima i teškoćama majčinstva, Žanine ružičaste iluzije o privilegovanom svetu u kojem živi polako nestaju. Ova sjajna adaptacija romana Gija de Mopasana, u režiji Stefana Brizea, našla se u takmičarskom programu Filmskog festivala u Veneciji i osvojila je nagradu međunarodne federacije filmskih kritičara.

Fotografije

Život jedne ženeŽivot jedne ženeŽivot jedne ženeŽivot jedne ženeŽivot jedne ženeŽivot jedne ženeŽivot jedne ženeŽivot jedne ženeŽivot jedne žene

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.