poster

Leaving Normal

Leaving Normal (1992)

Reditelj: Edward Zwick

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.5/10

SINOPSIS

Marianne (Meg Tilly) i Darly (Christine Lahti) dvije su žene koje putuju diljem Amerike u potrazi za inspiracijom, uzbuđenjem, ali i u bijegu od prošlosti. Marianne je tiša, senzibilnija, sanjar, i upravo je napustila nasilnoga muža; a Darly starija, s ciničnim životnim stavom, koja pokušava izbrisati poglavlje svoga života u kojem je bila striptizeta u baru, iako ono izgleda neće da ode od nje, naročito kada naiđe na Walta (James Gammon), koji je prepozna iz njenih mladenačkih dana. Putem dvije žene susreću i druge razne likove, a finalno odredište uskoro im postaje Aljaska. Tu se u divljini sprijatelje s nekoliko lokalnih mještana, dobivši surogat-obitelj "

A female buddy picture whose initial run was handicapped by being released after "Thelma and Louise." The film chronicles Norma and Darlys cross country adventure, the hardships and characters they encounter. Where "Thelma and Louise" was about keeping control until the very end, "Leaving Normal" is about knowing when to stop.

Sensuously Touching, November 23, 2000
Reviewer: antigoneblushes from Berea, KY USA

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.