SINOPSIS

Hju Džekmen predvodi vrhunsku glumačku ekipu u ovom odvažnom i originalnom mjuziklu koji slavi rađanje šoubiznisa. Inspirisan pričom o P.T. Barnumu, film prati vizionara koji je ni iz čega stvorio očaravajući spektakl.
“Veličanstveni šoumen” je hrabar i originalni mjuzikl koji slavi rađanje šoubiznisa i čudo koje doživimo kada nam se ostvare snovi. Inspirisan ambicijom i maštom prvog američkog promotera pop-kulture, P.T. Barnuma, ovaj film je priča o vizionaru koji je ni iz čega stvorio očaravajući spektakl koji je postao svetska senzacija. Rediteljski debi Majkla Grejsija, “Veličanstveni šoumen” je priča koja zakoračuje u hrabro zamišljeno carstvo, prepuno zaraznih pop-melodija, glamuroznih plesova i transformativne moći teatralnosti, ljubavi i vere u sebe. Grejsi spaja originalne pesme dobitnika Oskara, Bendža Pejseka i Džastina Pola (“La La Land”), sa talentovanom glumačkom postavom koju predvodi Hju Džekmen, i predstavlja publici same početke masovne zabave i najveće zvezde 1870-ih.

Fotografije

Veličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumenVeličanstveni šoumen

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.