SINOPSIS

Šarmantan i efikasan kao plaćeni revolveraš, Martin (Džon Kuzak) je razvio veoma isplativ posao specijalizujući se za plaćena ubistva. Iako je izuzetno uspešan, on počinje da shvata da njegov život nema istinskog smisla.
Šarmantan i efikasan kao plaćeni revolveraš, Martin (Džon Kuzak) je razvio veoma isplativ posao specijalizujući se za plaćena ubistva. Iako je izuzetno uspešan, on počinje da shvata da njegov život nema istinskog smisla. U svom iskrenom traganju za „ispunjenjem i istinom”, on rešava da se vrati u svoj rodni Gros Point, u Mičigenu, na desetu godišnjicu mature, gde namerava da se ponovo sretne sa Debi (Mini Drajver), devojkom koju je ostavio, kao i da obavi „poslednji posao”. Martinova prošlost i sadašnjost se sukobljavaju kada se njegov najveći rival Groser (Den Akrojd), pojavljuje sa planovima da „obriše” njegovu budućnost u ovoj neposrednoj komediji.

Fotografije

Plaćenik

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.