SINOPSIS

Četvoro nezaboravnih protagonista se pojavljuje iz senki jadnog i delimičnog ugleda da bi pokušali da uhvate ostatke svoje protraćene mladosti. U nizu komičnih nedaća koje doživljavaju širom Velike Britanije, ovo četvoro šarlatana je OPET U POSLU da bi izveli jednu od najvećih „akcija” svojih života. Vil Spenser, „preduzetnik” u penziji zapažene prošlosti i njegov nekadašnji saučesnik Tom Marks su se razišli pre mnogo godina . Ali kada Vil počne da razrađuje „plan veka”, nikoga ne bi pozvao radije od svoje „desne ruke”, dobrog starog Toma; izuzetnog majstora prerušavanja i povremenog glumca. Njih dvojica će zajedno detaljno razraditi plan i pokrenuti čitavu stvar – da bi otkrili da za ovo nisu dovoljne njihove zajedničke veštine i da je cela stvar mnogo iznad njihovih glava!

Fotografije

Opet u posluOpet u posluOpet u posluOpet u posluOpet u posluOpet u posluOpet u poslu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najgori Božić namrgođene mačke (2014)

    image
    Pas slavan na internetu, bijesan jer je ostao zadnji u trgovini kućnim ljubimcima, napokon pronalazi srodnu dušu - podjednako usamljenu djevojčicu.
  • Zaboravljeni princ (2020)

    image
    Svako veče pre odlaska u krevet razvedeni Džibi priča priče svojoj sestričini i tako zajedno putuju u daleke svetove. Sve dok jednom daleki svet ne dođe kod njih.
  • Asteriks na Olimpijadi (2008)

    image
    PRO VISION Grčke sudije zabrane čarobni napitak kao neprirodni stimulans i Gali su primorani da se takmiče koristeći isključivo sopstvenu snagu, ali pre svega...
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.