poster

Đavolji ljubavnik

Demonlover (2002)

dramski, triler, misterija | Francuska, Meksiko
Reditelj: Olivier Assayas
Cinemax 2 | 24.4.24. | 23:45

Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 8/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Iako još nije napunila trideset godina, Dajan ima posao na visokoj poziciji u multinacionalnoj korporaciji koju vodi Henri-Pjer Volf. Tokom diverzifikacije svojih aktivnosti - od nekretnina do dizajniranja odeće - Grupa Volf pregovara o kupovini TokioAnime, japanske kompanije koja pravi novu formu mange i njenu pornografsku verziju “hentai” u digitalnim 3D slikama koje će nadmašiti i uništiti konkurenciju na ovom izuzetno unosnom tržištu. Dve kompanije, Mangatroniks i Demonlover, bore se za dobijanje ekskluzivnih prava za distribuciju Volfovih novih slika na internetu. Mangatroniks je angažovao Dajan kao neku vrstu industrijskog špijuna da bi za njih iznutra torpedovala ugovor sa firmom Demonlover.

Fotografije

Đavolji ljubavnikĐavolji ljubavnikĐavolji ljubavnikĐavolji ljubavnikĐavolji ljubavnikĐavolji ljubavnikĐavolji ljubavnikĐavolji ljubavnikĐavolji ljubavnik

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.