SINOPSIS

Zatvaranje lokalnog rudnika uglja značiće i gubitak velikog broja radnih mesta i kraj seoskog duvačkog orkestra. Vođi benda je teško da motiviše članove orkestra. Ali oni ostaju zajedno i odlaze na državno takmičenje.
Malim britanskim gradom Grimlijem dugo je dominirao rudnik uglja u kome je radila većina muškaraca, a najveći ponos grada je Grimli rudarski bend, duvački orkestar koji je pobedio na brojnim državnim takmičenjina. Deni je rudar slabog zdravlja u penziji i vođa benda; državno takmičenje se približava, a Deni je rešen da Grimli osvoji pehar. Ali mnogim od njegovih muzičara je nešto drugo na umu: priča se da će se rudnik uskoro zatvoriti i za grad koji je već ekonomski oslabljen, ovo je prava smrtna kazna. Zanimljivo je i to što se Glorija vraća u Grimli u kom je nekad živela, da bi obavila zadatak. Dok je bend do tada tradicionalno bio isključivo muški, Deni razmišlja o izmeni pravila i o tome da dozvoli Gloriji da se pridruži orkestru, jer je ona odlična na fligorni. Ali njeno prisustvo je loše za grad: radi za vladu i istražuje izvodljivost zatvaranja rudnika. Vrhunski trubač Endi takođe ima pomešana osećanja prema Gloriji; nekad su bili u vezi i on još uvek oseća nešto prema njoj, ali nije siguran da želi sebi da priredi još jedan raskid.

Fotografije

OrkestarOrkestarOrkestarOrkestarOrkestarOrkestarOrkestarOrkestarOrkestar

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.