Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 8.8/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Popularna političarka planira da raskrinka mutne poslove multinacionalne korporacije. Nadajući se da će je ućutkati, korporacijske glavešine unajmljuju najnesposobnijeg detektiva da joj bude telohranitelj. Torente je savršen za taj posao.
Saga o Torenteu nastavlja se u ovom satiričnom nastavku u kom aljkavi španski detektiv ima zadatak da štiti političku uzbunjivačicu. Đanina Riči, popularna i prelepa političarka, planira da raskrinka mutne poslove multinacionalne korporacije. Nadajući se da će je ućutkati, korporacijske glavešine odlučuju da unajme najnesposobnijeg detektiva i daju mu zadatak da bude njen telohranitelj. Naravno, Torente je savršen za taj posao.

Fotografije

Torente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnikTorente 3: Nesposobni zaštitnik

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.