Ocena: 5.6/10
Ocena korisnika: 6.5/10
(6 glasova)

SINOPSIS

U ljubavnoj priči koja se odigrava u Ostinu, u Teksasu, na muzičkoj sceni, dva para - mlada autorka tekstova Fej (Mara) i B.V. (Gosling), i muzički moćnik Kuk (Fassbender) i konobarica (Portman) koju on zavodi - žele da uspeju na rokenrol sceni zavođenja i izdaje.
Fej, koja želi karijeru u muzici, u vezi je s mogulom koji ima izdavačku kuću u kojoj ona radi na recepciji. S njim je navikla na prijatan život, ali nema baš puno dodira s muzikom. Na zabavi, Fej upoznaje mladog muzičara iz Ostina koji je potpisao ugovor i kreće u svet zabave - a ona, muzičar i mogul postaju trojac i odlaze u Meksiko privatnim avionom. Ali na tom meksičkom izletu Fej shvati da se zaljubila u mladića i to mogulu postaje bolno jasno. Po povratku iz Ostina, mogul besramno zavodi konobaricu, bivšu vaspitačicu u vrtiću, pa se na kraju venčaju.

Fotografije

Pesma do pesmePesma do pesmePesma do pesmePesma do pesmePesma do pesmePesma do pesmePesma do pesmePesma do pesmePesma do pesmePesma do pesme

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.